加入城迷发热网

QQ登录

只需一步,快速开始

城城出席GIGI演唱会,GIGI为城城抹汗

billy 发表于 2002-1-7 13:15:26 | 显示全部楼层 |阅读模式
嘉 賓 郭 富 城 上 台 時 , 全 場 哄 動 , GiGi 即 嬌 笑 問 : 「 係 咪 送 俾 我 ? 」 城 城 抵 死 說 : 「 梗 唔 係 , 係 面 紙  , 呢 兩 日 你 係 咁 喊 。 」 GiGi 則 一 副 嬌 嗲 狀 : 「 你 流 晒 汗 啦 , 我 幫 你 抹 。 」 還 擦 晒 鞋 說 : 「 請 到 郭 富 城 真 係 幾 大 面 子 , 自 問 唔 夠 佢 跳 。 」

B&S 发表于 2002-1-7 14:11:31 | 显示全部楼层

好开心好兴奋啊!!!!

FAT BILLY:
太令人兴奋啦~真是意想不到啊~哈哈哈哈!!
aaron 发表于 2002-1-7 16:27:49 | 显示全部楼层
??俨然一个GIGI FANS啊,呵呵
公主 发表于 2002-1-7 20:40:37 | 显示全部楼层
我爱死gigi了
cash 发表于 2002-1-7 23:31:37 | 显示全部楼层
你们大家说话要小心点哟
如果ekin看到图片和看到你们说的话
不反革命才怪咧
呵呵
cash 发表于 2002-1-7 23:32:45 | 显示全部楼层
我想GIGI强完了邵美其的GIGI后又想来沟引aaron了吧
呵呵
(以上说的话都是开玩笑.如果在场的几位看到我的话别怪我哦)
呵呵~~~~~~~~~
trinitymydream 发表于 2002-1-8 16:39:04 | 显示全部楼层

Re: 城城出席GIGI演唱会,GIGI为城城抹汗

最初由 billy 发布
[B]嘉 賓 郭 富 城 上 台 時 , 全 場 哄 動 , GiGi 即 嬌 笑 問 : 「 係 咪 送 俾 我 ? 」 城 城 抵 死 說 : 「 梗 唔 係 , 係 面 紙  , 呢 兩 日 你 係 咁 喊 。 」 GiGi 則 一 副 嬌 嗲 狀 : 「 你 流 晒 汗 啦 , 我 幫 你 抹 。 」 還 擦 晒 鞋 說 : 「 請 到 郭 富 城 真 係 幾 大 面 子 , 自 問 唔 夠 佢 跳 。 」

[/B]
俺是东北的,看不懂,谁好心给翻译一下啊
小狂 发表于 2002-1-8 16:42:40 | 显示全部楼层
呵呵,BILLY和CASH给翻译一下吧:)
amour04 发表于 2002-1-8 18:30:42 | 显示全部楼层

GIGI多会结婚

她不是有老郑吗???

要结婚吗?????:confused:
明天再见 发表于 2002-1-9 17:00:23 | 显示全部楼层
好看!